Visie&Missie

 

Visie:zokijkenwe

Leven is een werkwoord. Soms gaat het soepel, soms zit het even tegen. Ons lichaam en onze geest zijn gelukkig heel flexibel en veel dingen zullen zich vanzelf oplossen in tijd. Gebeurt dat niet dan is er de reguliere geneeskunde, je huisarts en andere medici, met diagnose en therapie. Aanvullend bieden wij je vanuit onze praktijk een holistische benadering aan; we kijken niet alleen naar de klacht maar ook naar andere aspecten die mogelijk bijdragen aan het veroorzaken van die klacht.

 

Missie:zodoenwe

Lichaam en geest werken samen, vanuit onze holistisch visie kijken we breed naar je klacht(en) en pakken die ook breed aan. Door je zelfherstellend vermogen te versterken helpen we je de balans te herstellen. We kiezen altijd in overleg met jou als cliënt hoe we aan de slag gaan; fysiek, fysiologisch, energetisch of meer mentaal. Aangezien alles op elkaar in werkt kunnen combinaties ook heel effectief zijn.

 

Controle:zowetenwe

Vaak zijn resultaten duidelijk merkbaar, klachten verminderen en het algemeen gevoel van welbehagen neemt toe. Het kan echter nuttig zijn om te meten; voor je zelf zodat je ziet wat er gebeurd is of voor samenwerking met de reguliere geneeskunde of (schade)verzekeringen. Dit meten doen we dan bij aanvang en in het verloop van een behandel serie.