Voor wie kunnen we het verschil maken?

Zowel volwassenen als kinderen zijn bij mij welkom. Klachten klein of groot, ze kunnen behoorlijk invloed hebben op je leven. Soms zijn klachten heel specifiek: altijd maar die pijn daar en daar. Soms zijn klachten heel onduidelijk maar je komt de dag bijna niet meer door.

Iets in het lichaam is verstoort, het uit zich op een eigen specifieke manier. Niet altijd is dat door medische wetenschap zichtbaar te maken. Vaak grijp het éne in het andere met alle vaak onduidelijke gevolgen van dien.

Er ontstaan gevolgen in je dagelijks functioneren en vaak gevolgd door niet meer (goed) functioneren....

Zeker dan is breed kijken en rekening houden met zoveel mogelijk (achtergronden, familie, historie etc) van belang; iets waarvoor vaak geen tijd is in de reguliere gezondheidszorg. Dit heet holistische benaderen. 

Met wat voor soort klachten kunt u bij ons terecht? Wel, juist omdat we werken met zo’n breed ‘palet’ van methodes is de lijst met klachten die wij kunnen behandelen bijna onuitputtelijk. Maar om een paar soorten klachten te noemen:

Pijnklachten – chronisch, dan wel acuut: migraine, nek- en schouderpijn, hernia, buikpijn, menstruatiepijn, gewrichtspijn
Neurologische klachten: slaapproblemen, stress,
Hormonale verstoringen: sexe- of leeftijdsgebonden klachten, te traag of te snel werkende schildklier,
Aandoeningen van het immuunsysteem – chronische ontstekingen, auto-immuun aandoeningen,
Zelfs bij mensen die zich in een terminale fase bevinden kunnen wij verlichting bieden …